Forandringsledelse

Forandring påvirker både forretningen, medarbejdere, ledere og jeres relationer til kunderne. Forandringsledelse er benhård forretning og derfor meget vigtig at arbejde med og prioritere.

En forandringsproces kan f.eks. være:

 - Integration af en opkøbt virksomhed

 - Implementering af et nyt ERP-system

 - Ny organisering

 - Ny kultur eller værdier

 - Salg af virksomhed til en udenlandsk koncern.

Forandringsledelse er en ledelseskompetence, som vi hjælper jer med at træne og forstærke både hos den enkelte leder, ledergrupper eller den samlede virksomhed.

Vi træner jeres Change Managers

I en forandringsproces er det vigtigt at forstå forandringerne og udvikle den proces, som passer til jeres organisation og medarbejdere.

Vi vi træne de ledere og nøglepersoner, der skal være Change Managers hos jer og understøtte, at de har de rigtige ledelsesmæssige værktøjer.

Vi baserer beslutninger på data og strategiske indikatorer for ikke at tabe jeres forretningsmål af syne. Igennem hele forandringsprocessen kan vi foretage analyser af medarbejdernes og ledernes ageren i forandringsprocessen og måle om forandringen forløber som planlagt.

 

Forandringsdialoger


Vi faciliterer forandringsdialoger, hvor vi understøtter virksomhedens eller organisationens ledere i at bliver forberedte til de situationer, der vil opstå i forandringsprocessen. Her træner vi bl.a. de forskellige situationer som kan opstå, når lederen skal kommunikere om forandringen eller skal håndtere den modstand, som naturligt vil opstå i en forandringsproces.


Træningsforløb og formelle uddannelsesforløb i Forandringsledelse


Vi implementerer træningsforløb og uddannelsesforløb i forandringsledelse, hvor formålet er såvel teoretisk som praktisk viden til at kunne analysere og lede forandrings- og udviklingsprocesser i organisationer. Forløbene giver kendskab til centrale teorier og metoder til planlægning og gennemførsel af forandrings- og udviklingsprocesser, herunder udvikle en kommunikationsplanen. Deltagerne får også indgående indsigt i forandringens psykologi, samt egen forandringsledelsespræferencer.

KUNDECASE:

Forandringsproces hos EG

Læs case her

eg