Erfaring og kompetence med kant

Lone Storgaard Duerlund er direktør og indehaver af Duerlund Organisation & Ledelse. Igennem 20 år har hun udviklet ledere og organisationer i både Danmark og udlandet.

Blandt kunderne er store internationale virksomheder, mellemstore private virksomheder og offentlige organisationer som f.eks. TV2/DANMARK, EG, Sanistål, Logimatic, Aalborg Universitet, Copenhagen Business School og mange flere.

Lone kombinerer sin solide ledelses- og konsulenterfaring med sit omfattende teoretiske fundament, når hun samarbejder og udvikler forløb samt processer med kunderne. Hendes blik for organisationens dynamikker og anerkendelse af ledernes og medarbejdernes bidrag skaber et godt fundament for læring og udvikling.

Ambitiøs rådgivning

Hendes sparring og rådgivning er ambitiøs, energisk, omsorgsfuld og med kant. Den kombination medvirker til forankring, engagement og ejerskab hos såvel den enkelte leder som hos teamet, afdelingen og direktionen.

Lone faciliterer og understøtter såvel udviklingen af den enkelte som virksomhedens forretningsmæssige resultater i målrettede forløb.

Se Lones profil på LinkedIn

Lone Storgaard Duerlund er chefkonsulent og indehaver af Duerlund Organisation & Ledelse

Kunder i hele Danmark

Virksomhedsadressen er nordjysk, men Duerlund Organisation & Ledelse har kunder i hele Danmark. 

Se kunderne her