Duerlund & Co.

Duerlund & Co har gennem de sidste 15 år arbejdet med ledelses-, team og virksomhedsudvikling og 90% af vores kunder er i den private sektor.

Stærke referencer

Vi er meget erfarne og har stærke referencer på at vores tilgang, metoder, tætte samarbejde og involvering af kunden skaber varig effekt.Vores kunder giver feedback på, at vi både er engagerede, kompetente og direkte samt sætter os meget grundigt ind i kundens forretning, dynamikker i virksomheden og de mennesker, som vi skal samarbejde med. 

Vi er gode til lederudvikling

Vi ved, vi ikke er eksperter i kundens virksomhed eller organisation. Det er kunden selv. Vi er til gengæld meget dygtige til at afkode, hvordan vi kan skabe de bedste muligheder for, at ledere, ledergrupper eller specialister, kan få ejerskab i den udvikling, eller de forandringer, som vi skal arbejde med.
Lone Storgaard Duerlund

Lone Storgaard Duerlund

Indehaver, Cand. Oecon.

email:lone@duerlund.com

Lone er uddannet Cand. Oecon. Igennem hele karrieren har Lone arbejdet med udvikling af ledere og organisationer. I dag arbejder hun ofte med forandringsledelse, Performance Leadership og Performance Culture.

poulmouritzen

Poul Mouritzen

HD i organisation

Poul Kristian Mouritsen er officer af uddannelse og har efterfølgende taget en HD i organisation. Han ledede Jyske Banks kompetenceudvikling i en årrække, inden han startede virksomhed som konsulent. Poul er optaget af udvikling af effektive organisationer og af at finde det bedste match når virksomheder skal ansætte.

elisabeththordal

Elisabeth Thordal

Cand. Psych.

Elisabeth er uddannet psykolog og arbejder med udvikling af personlige kompetencer....

nielssparre

Niels Sparre

Cand. Merc. og eMBA i Business Psychology

Niels Sparre er cand. merc. og eMBA i Business Psychology. Niels har erfaring både som leder og som konsulent. Fokus er især rekruttering, lederteam og eksekvering: at få sat det hold, der faktisk leverer.